Fabricat in Romania – Ama Fashion

Saturday, April 23rd, 2011. Filed under: Fabricat in Romania

Am mai gasit un producator romanesc de haine – Ama Fashion. O sa vedeti dupa ce va uitati pe site ca au cateva lucruri dragute. Spre exemplu, eu am gasit rochia asta din voal, cu imprimeu, care merge foarte bine ca tinuta de zi cu zi – de birou (cu un sacou pe deasupra si cu tocuri) sau de iesiri (cu bluza in nasturi sau fara bluza).
Magazinul online are o oferta destul de bogata si se pare ca au si niste reduceri, in functie de comanda pe care o faceti. Va recomand sa va uitati si la pantofi… sunt cateva modele interesante acolo. Nu stiu in ce masura sunt fabricati de AMA, dar avand in vedere ca i-am gasit la ei pe site…

Spor la cumparaturi! ;)

*Recomandare: Inainte de a comanda de pe oricare site, verificati feedback-ul clientilor care au mai cumparat din locurile respective (ex. http://www.reviewcentre.com/ sau alte site-uri de gen). Majoritatea nu ridica probleme, insa se poate intampla ca, in unele cazuri, sa existe probleme de intarziere excesiva a coletelor sau chiar de neprimire a produselor comandate. Pana acum nu am experimentat astfel de situatii, dar este intotdeauna bine sa fim precaute.

2 Responses

Add your comment

Switch to our mobile site