Fabricat in Romania – Rochie Nissa

Sunday, April 17th, 2011. Filed under: Fabricat in Romania

Dupa lungi cautari virtuale (si cand spun lungi, chiar vorbesc serios), am gasit o rochie foarte frumoasa la Nissa, pe care am ales sa o postez. Am tot incercat sa gasesc online ceva si de la alte marci romanesti. Si am gasit. Dar nu vreau sa postez ceva doar pentru ca e facut in tara noastra, de ai nostri. Trebuie sa-mi si placa. Si, din pacate, tot ce am vazut online sunt haine pe stilul batranicios al firmelor de confectii de odinioara. Si eu chiar stiu ca exista firme producatoare de haine minunate. Am destule haine romanesti frumoase. Numai ca nu gasesc online foarte multe care sa-mi placa. Iar in magazine, cand am vrut sa fotografiez diverse lucruri pentru a le posta pe blog, m-am lovit de atitudinea: “N-aveti voie sa faceti poze, pentru ca astfel puteti fura modelul.” !?! Atitudine pur romaneasca, ce sa zic… Mereu ne gandim ca vrea sa ne fure cineva. Asta spune multe despre cat de inapoiata e strategia noastra de piata (nu vreau sa generalizez, totusi, deci n-o considerati ca atare) si cat de mult mai avem de lucrat la capitolul promovare.
Sa revenim, deci. Am gasit o rochie tare frumoasa de la Nissa, in special pentru combinatia de culori: alb, negru si rosu – contrast puternic = n-o sa treci neobservata :). Nici la birou, nici la o ocazie casual. Dupa parerea mea, Nissa practica niste preturi destul de maricele, iar in cazul asta, 289.50 RON pentru o rochie de zi este cam mult, dar sa zicem ca merita, avand in vedere modelul deosebit.

Speakin’ of which (de model, va sa zica :), am ales sa-l postez in special pentru asemanarea izbitoare cu un model de rochie Karen Millen. N-as fi observat, daca n-as fi amusinat :) pe langa mai toate modelele de rochii KM, avand in vedere ca iubesc acest brand britanic. Toate pastreaza linia corpului si, in special rochiile lor de zi combina un look sexy cu unul serios. Efectul nu intarzie sa apara :)

Acum, in privinta similitudinii celor 2 modele, va las pe voi sa decideti…

*Recomandare: Inainte de a comanda de pe oricare site, verificati feedback-ul clientilor care au mai cumparat din locurile respective (ex. http://www.reviewcentre.com/ sau alte site-uri de gen). Majoritatea nu ridica probleme, insa se poate intampla ca, in unele cazuri, sa existe probleme de intarziere excesiva a coletelor sau chiar de neprimire a produselor comandate. Pana acum nu am experimentat astfel de situatii, dar este intotdeauna bine sa fim precaute.

3 Responses

Add your comment

Switch to our mobile site