Fabricat in Romania – Hermosa

Wednesday, July 13th, 2011. Filed under: Fabricat in Romania

Iata inca o firma romaneasca ce ne confirma, daca mai era nevoie, ca si noi putem crea lucruri frumoase, cu nimic mai prejos decat oricare alta firma de profil si de nisa din afara (gen Promod, Camaieu, Peacocks etc.). Am ales, de aceasta data, produsele Hermosa, pe care din pacate nu le putem gasi in vreun magazin din Bucuresti, ci doar in Braila si Focsani (Focsaniul este inca unul dintre orasele unde se produc, in lohn, liniile vestimentare pentru diverse firme straine). Vestea buna este ca se poate comanda online si ca, la o comanda minima de 160 RON, transportul este gratuit.

Asadar, va propun spre vizualizare :)) (si, eventual, spre achizitionare), o rochie cu model tricolor (un contrast minunat, by the way), cu un detaliu floare ce ofera un aspect formal tinutei. Oricare dintre cele trei culori poate fi potrivita cand vine vorba sa alegem cu ce sa ne incaltam. That goes for the handbag, too!

La registrul fuste, am gasit una tare draguta, care mi-a atras privirea din acelasi motiv invocat mai sus – contrastul placut al culorilor. Folosind tot o paleta tricolora, modelul fustei ne avantajeaza pe majoritatea dintre noi, iar dungile pe fusta se poarta teribil vara asta. As scapa, totusi, de cordonul din talie, iar in sus mi-as pune un top alb sau albastru inchis.

Add your comment

Switch to our mobile site