Tinuta saptamanii – not enough green

Monday, July 25th, 2011. Filed under: Tinuta saptamanii

Sunt in dispozitie pentru verde. Mult verde. Cred ca asta inseamna ca am nevoie de liniste… sau ca trebuie sa imi imbogatesc garderoba cu o bluza sau un pantof de culoarea asta ;). As prefera o rochie, insa nu prea am vazut prin magazine multe modele pe nuanta asta.

Pentru look-ul acestei saptamani am ales sa pun verde pe sandale, geanta (un verde petrol) si pe accesorii. Poate parea cam mult, dar avand in vedere ca nuantele sunt diferite, nu riscam o senzatie de saturatie. O sa vedeti ca mai tot ce va propun este de pe New Look. Asta, pentru ca de la mijlocul lui august isi deschid primul lor magazin la noi, in AFI. Asadar, pana atunci, va propun sa facem incalzirea :).

Deci, daca aveti chef de o tinuta eleganta si vaporoasa, avem mai jos:

1. Rochie New Look
2. Sandale Superpantofi
3. Geanta New Look
4. Inel New Look

Spor!

*Recomandare: Inainte de a comanda de pe oricare site, verificati feedback-ul clientilor care au mai cumparat din locurile respective (ex. http://www.reviewcentre.com/ sau alte site-uri de gen). Majoritatea nu ridica probleme, insa se poate intampla ca, in unele cazuri, sa existe probleme de intarziere excesiva a coletelor sau chiar de neprimire a produselor comandate. Pana acum nu am experimentat astfel de situatii, dar este intotdeauna bine sa fim precaute.

One Response

Add your comment

Switch to our mobile site