Tinuta saptamanii – stylish red

Tuesday, August 9th, 2011. Filed under: Tinuta saptamanii

Da, stiu… sunt neserioasa. Neserioasa pentru ca am tacut malc o saptamana. Nici nu mai conteaza motivul dezertarii :), ci doar faptul ca am revenit in forta. Si cand spun in forta, chiar simt ca am capatat puteri noi de lucru si multe idei.

Si, desigur, in concordanta cu starea mea fericita de spirit, am revenit la mult iubitele mele rochii si la eleganta pe care mi-o inspira atat de clar. Dupa ce am facut ┬áinventarul pe MangoShop :), pot sa va spun ca rochiile din colectia noua sunt, in mare parte, minunate, drept pentru care am ales una sa va arat ca nu exista nicio indoiala. Rochia are un rosu cald si poate fi imbracata atat pentru un look de birou (datorita materialului), cat si pentru o iesire in oras. Se potriveste perfect cu sandalele negre Zara de mai jos, care sunt chiar la reducere (109 RON) – ceea ce le face si mai atragatoare.
Urmeaza tot de la Zara o poseta neagra, cu o impletitura interesanta, si o pereche de cercei Mango, cu model aproape identic cu detaliul de pe sandale, si la un pret ridicol de mic – 2 EUR. Asadar, va propun mai jos:

1. Rochie Mango
2. Sandale Zara
3. Poseta Zara
4. Cercei Mango

Spor la cumparaturi!

2 Responses

Add your comment

Switch to our mobile site