Tinuta saptamanii

Monday, August 6th, 2012. Filed under: Tinuta saptamanii

Desi vremea de afara reclama culori mult mai vii, am ales pentru aceasta saptamana o tinuta de birou, pentru cele care inca nu au reusit sa plece inca in concediu. Desigur, puteti purta orice culoare doriti, dar e cunoscut faptul ca la birou, eticheta business spune ca nu ar trebui sa purtam culori foarte tari, precum galben pai, portocaliu etc. Am ales din nou o rochie cu imprimeu, pentru ca le iubesc atat de mult. O rochie sau o tinuta uni iti da, de obicei, un aspect foarte serios, iar vara asta simt ca trebuie sa fim mai lejere, pastrandu-ne, desigur, eleganta.

Lacul sandalelor alese face o nota armonioasa cu geanta Mango, pe care am gasit-o doar pe site, nu si in magazin. Ca o nota suplimentara, imi plac tare mult gentile lor. Sunt foarte bine facute si au niste culori magnifice. O sa vedeti ca nu am ales niciun accesoriu pentru tinuta asta. Mi s-a parut ca, fiind alb-negru, si avand si un detaliu de lac, e mai bine s-o pastram cat ma simplu. Cateodata, “simplu” chiar este cheia elegantei. Ca sa nu mai lungim vorba, am ales de data aceasta:

1. Rochie Wallis
2. Sandale Wallis
3. Geanta Mango

*Recomandare: Inainte de a comanda de pe oricare site, verificati feedback-ul clientilor care au mai cumparat din locurile respective (ex. http://www.reviewcentre.com/ sau alte site-uri de gen). Majoritatea nu ridica probleme, insa se poate intampla ca, in unele cazuri, sa existe probleme de intarziere excesiva a coletelor sau chiar de neprimire a produselor comandate. Pana acum nu am experimentat astfel de situatii, dar este intotdeauna bine sa fim precaute.

Add your comment

Switch to our mobile site